De Dijcker-Lammens Houthandel – kwaliteitshout voor elke toepassing

Om een warme sfeer in uw woning te creëren, zijn er tal van mogelijkheden. Maar hout is de meest natuurlijke en duurzame optie. Houthandel De Dijcker-Lammens levert al meer dan zestig jaar alle houtsoorten en plaatmaterialen voor élke toepassing. Bij ons vindt u alle producten voor uw interieur, dak, gevel én terras.

 

Voor vakman én doe-het-zelver

Bij Houthandel De Dijcker-Lammens vindt u hout, platen en aanverwante materialen voor de doe-het-zelver én de ervaren vakman. Wij leveren alle producten voor uw interieur, gevel en terras. Ook voor laminaat, parket, deuren én plafonds hebben wij de geknipte oplossing. Zoekt u hout van de allerbeste kwaliteit? Houthandel De Dijcker-Lammens heeft wat u zoekt!

 

Aan huis geleverd

Wat De Dijcker-Lammens zo speciaal maakt? Onze service natuurlijk! Wij adviseren u graag bij uw keuze van materiaal, en leveren uw producten op de afgesproken plaats. Bovendien zijn wij gespecialiseerd in schaafwerk, en werken wij alleen met de allerbeste houtsoorten. Wij bieden producten aan van Knauf, Fakro, Velux, Rockpanel, Eternit, Rockwool, Eurothane, … en zó veel meer! Ontdek de talrijke mogelijkheden in onze ruime toonzaal.

 

Wanneer komt u langs?

Bent u op zoek naar het beste hout voor uw woning, interieur of andere toepassingen? Bel ons voor meer informatie, of kom gerust eens langs. Wij zijn open van maandag tot vrijdag én op zaterdagvoormiddag.

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review